söndag 4 mars 2012

Kasabian och mosh från helvetet. Och trevliga engelsmän.

Stressade till busshållsplasen helt i onödan då vi (eller ja, Anna) sett fel tid så efter en kvarts väntan kom bussen och vi påbörjade vår resa mot Amsterdam.
Tog oss relativt smidigt till hotellet som inte var så skabbigt som väntat utan snarare tvärtom. Måste dock påpeka att det känns som mer bordell än hotellet i Dortmund. Det säger en del.
Mat köptes och efter lite Comedy Central började vi dra oss mot arenan för konserten. Fick awesome platser precis framför scenen men allt eftersom tiden gick försvann vi längre och längre bak då vi lyckades hamna mitt i vad jag skulle klassa som den the worst moshpit of my life so far. Engelska huliganer och höga holländare sliter, knuffas och startar världens kaos gång på gång och mitt i smeten är vi.
Men satan vad roligt det var.
Trots blåmärken.
Och bra var banden.
På väg hem fick vi en fråga om metro och det visade sig att sällskapet skulle på samma håll och också hade sett Kasabian. Det var så trevligt att vi missade vår hållplats och följde med dom genom halva stan. Anna hade tydligen trevlig accent och jag såg ut som Tinie Tempah. Imorgon ska vi träffas igen och titta på fotboll.
Det finns trevliga engelsmän också som inte trängs i moshen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar